Инструкторът на ген. Попов призова: Помогнете на България да полети нагоре!

Най-съкровеното пожелание за успех на вота тази неделя водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област ген. Константин Попов получи от бившия си инструктор по летене на авиобазата в село Граф Игнатиево бай Илия Цонев. "Желая ти след категоричната победа на 26 март, да помогнеш на България да полети нагоре, така както аз съм те учил на времето", обърна се възрастният мъж към ген. Попов по време на среща с жители на селата Радиново и Царацово.

Водачът на листата на ГЕРБ-Пловдив област бе придружен от кандидатите за народни представители Евелина Апостолова и Гергана Трендафилова. "Само от един месец съм в политиката, но смятам, че тя е от и за хората. На тези избори е от значение да изберете честни и почтени управленци на България през следващите години", заяви генералът.

Евелина Апостолова припомни многобройните битки, които ГЕРБ е спечелила в община Марица. "Нека и този път да покажем, че общината е сред отличниците в Пловдив област, да оправдаем доверието на генерала и да докажем, че един достоен водач има също толкова достоен екип", призова хората Апостолова. "Моля за Вашата подкрепа, не просто, за да бъдем избрани за депутати, а за безусловна победа на ГЕРБ. Всичко друго е връщане назад. Партията е поела по смел път и нека той продължи", обяви и кандидатът за народен представител Гергана Трендафилова. Кандидатът на село Царацово Димитър Петров подчерта, че на изборите на 26 март България трябва да избере достойни управленци.

"България няма друга алтернатива освен ПП ГЕРБ. Затова нека на 26 март да излезем и с бюлетина №11 да подкрепим ГЕРБ – професионалисти и отговорни хора, които знаят как да решават проблемите в общините и държавата", призова Димитър Петров. "Генерал Попов, имаме Ви доверие и ще гласуваме за Вас. Разчитаме на Вас да направете, така че младите хора да остават в България, а не да бягат в чужбина", каза 90-годишният Рангел Динков от Царацово. Възрастният мъж, който дълги години е бил директор на училището в селото, пожела успех на генерала и кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ - Пловдив област.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика