Италианец държал румънка в робство 10 години

Насилникът е задържан от полицията

Италианската полиция освободи 29-годишна румънка, която прекарала в робство и сексуално насилие последните 10 години в град Ламеция, провинция Калабрия, предаде “Румъния инсайдър”. Мъж на 50 г., който я държал в плен, е задържан от властите.

Жената започнала работа като гледачка на възрастна жена в италианско семейство на 19-годишна възраст. След смъртта на жената обаче нейният син започнал да я тормози, измъчва и изнасилва, а за да не избяга я заключил в мазето, където тя прекарала следващите години от живота си в ужасяващи условия и пълен мрак. За тоалетна използвала кофа за боклук, а леглото й представлявало кашони.

През това време родила момче и момиче, които живеели с нея в мазето. Момчето обаче започнало да посещава училище. При рутинна проверка на автомобила на баща му на пътните полицаи им се видял съмнителен външния вид на детето, което изглеждало мърляво и с нездрав вид. Те настояли да разговарят с майката и когато посетили дома им разкрили ужасяващата истина за подземния затвор.

Бащата на децата, който принуждавал своя син също да измъчва майка си, се оказал с предишни обвинения в сексуално насилие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа