Италиански диджей с над 50 млн. продадени копия ще разтърсва Пловдив

Известният италиански диджей и музикант Алесандро Бачи (Alessandro Bacci), който има над 50 милиона продадени копия от своите издания от 2007 г. насам, ще разтърси този уикенд Пловдив, където ще гастролира в събота вечер и ще пуска динамична хаус сетова в клуб "BEDROOM". Зад пулта младият диджей, който напоследък стана популярен с името Алекс Кенджи (Alex Kenji), придоби световна известност със своя пристрастяващ, , провокативен и "потенциално взривооопасен" сингъл "Black Jack".

Италиански диджей с над 50 млн. продадени копия ще разтърсва Пловдив

На голяма популярност се радват и двата му сингъла "Moment" и "Adelante", от които са продадени 13 милиона копия и в продължение на 11 седмици запазват топ позиция в "Beatport". Много от сингълите на Alex Kenji са били в шоуто "Essential Mix" по "BBC Radio 1" и в плейлиста на "Chart DMC US House," получавайки голяма подкрепа от световноизвестни диджеи. Алесандро Бачи е известен освен като Алекс Кенджи и с други псевдоними: Yoshie Чандлър, Combo, Green Sugar, HouseLovers, DLD, Orange Love, Kaiko.

Италианецът, който има над 10-годишен опит зад пулта, е и съсобственик на звукозаписните компании "303Lovers Hotfingers" с Мануел Де Ла Маре (Manuel De La Mare) и "Marshall'om".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони