И Деси Фотосесията написа книга

Деси Фотосесията дава съвети за хубава фигура.

Силиконката тръгна по стъпките на Криско и Джулиана Гани

Глория също описва живота си на хартия

Напоследък много популярни личности решиха, че писането на книга е лесна работа. Не един и двама опитват да припечелят някой лев или допълнителна известност като опишат житейските си истории в книга.

Последният пример за това е плеймейтката Деси Димитрова, известна като Деси Фотосесията, заради страстта си към снимките, на които най-често не остава почти нищо на въображението.

Силиконката се похвали с литературните си напъни в социалните мрежи, видя “Труд”.

“Представям ви моята първа книга. Всички ваши съобщения с въпроси за това как да се избавя от излишните килограми, ме стимулираха да напиша своя начин за справяне с излишните килограми”, гласи текстът по снимката.

Новото й поприще изненада интернет потребителите, защото по изказа на Деси в нейни интервюта личи, че тя няма особено богат речник и хич не изглежда като човек, запален по четенето.

Явно моделката, която доскоро се занимаваше с отглеждане на торни червеи, е решила да смени попрището.

Преди време друга плеймейтка – Джулиана Гани издаде книга с поезия, носеща съдържателното заглавие “Мъжете са боклуци, но не можем без тях”.

Рапърът Криско също разказа за живота си на хартия, а скоро и колежката му от попфолка Глория ще представи своя биографична книга.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица