И емигрантката Роси на дуел във „Фермата“ с подкрепата на Данчо Йовчев

Малко преди да тръгне към къщичката на дуелистите, емигрантката Роси преживя изключително вълнуващ и емоционален момент благодарение на най-близката си приятелка във „Фермата“ - бесарабката Лилия.

Певицата й предостави тениската с родния трибагреник, която Данчо Йовчев й подари при напускането си от състезанието. Думите на Лили, че се надява дрехата да й донесе същия късмет, който имаше и тя при дуела си с Христина миналата неделя до такава степен развълнуваха Роси, че тя се разплака.

Не така положително настроена към подаръка за Роси беше опонентката й Радилена. Тя не скри възмущението си от желанието на емигрантката да се възползва от притежанието на Лили и обяви, че тениската едва ли ще й донесе същия късмет, тъй като не е била предназначена за нея. Радилена обяви, че за втори път отива в къщичките на дуелистите и е сигурна, че отново ще бъде победител. Със сълзи на очи сервитьорката беше изпратена от близката си приятелка Ваня Стамболова, която я закле да се завърне сред тях, защото иначе би било адски скучно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл