И емигрантът Роман от „Фермата“ се завръща в България

Младият емигрант Роман, който от няколко години живее и работи в Германия, е поредният играч, който след участието си в риалитито „Фермата“ ще се завърне у нас. В сезон „Съединение“ досега вече трима от отбора на емигрантите заявиха, че ще опитат отново в родината си – близначките Ива и Йоана, които също са се установили в Германия, и учителката Нина, която живее със семейството си във Великобритания.

В разговор със съфермерите си Роман разкри, че до няколко месеца, след като напусне „Фермата“, вече ще е на българска почва. Колко точно време ще му отнеме зависи единствено от развоя в шоуто – ако спечели голямата награда от 100 000 лева, се връща веднага, а ако не успее да стане победител, ще поработи още малко в чужбина, за да припечели достатъчно пари и тогава ще си дойде. Плановете му са до май догодина вече трайно да си е в България.

За голямото му желание да се прибере най-много повлияла новата му приятелка, с която Роман се е запознал по време на кастингите за „Фермата“. Той вече няколко пъти разказа за нея в шоуто, а снимката й стои закачена от вътрешната страна на шапката му. Роман сподели още, трите месеца, през които живее в стопанството, е претърпял огромна лична метаморфоза, която до такава степен е повлияла на възгледите му, че той е започнал да гледа на родината по много по-различен начин. Благодарността му към шоуто е най-вече за това, че се е научил да цени традициите ни и дори има намерение като излезе навън да си купи народна носия. В гардероба му място щели да намерят и цървулите, които имаха за задача да изработят сами. Макар че не се определя за „супер голям патриот“, Роман е благодарен на „Фермата“ за промяната, която е настъпила вътре в него.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл