И Неманя Видич идва за шоуто в София

Бившият капитан на "Манчестър Юнайтед" Неманя Видич ще участва в звездния мач между отборите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго, който ще се проведе на 14 юни в София.  Участието на централният защитник, който бе основна фигура в последния голям отбор на "червените дяволи", бе потвърдено от самия Бербатов на официалната му страница във Фейсбук.

По този начин в отбора на рекордьора по голове за българския национален отбор вече личат 4 звездни имена - Видич, Пол Скоулс, Райън Гигс и Гари Невил.

"Човекът, който минаваше през стени за отбора си. Перфектният централен защитник. Моят сръбски брат. Не цепеше басма на никого - нито на тренировка, нито на мач. Хубавото беше, че повечето пъти на тренировка бяхме в един отбор - написа Бербатов в социалната мрежа. - Той е сред най-добрите централни защитници в историята на футбола. Само той, Кристиано Роналдо и Тиери Анри са имали честта да бъдат определени два пъти за играч №1 на сезона в английската Висша лига. Има 5 шампионски титли с „Манчестър Юнайтед“, триумфира и в Шампионската лига. 4 пъти е избиран в идеалния отбор на Висшата лига. В продължение на 3 сезона е капитан на „Манчестър Юнайтед“. Два пъти е избиран за футболист №1 на Сърбия. Неманя Видич. Очакваме го в София".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ