И „Рома“ на опашката за Кафу

Истерията около Джонатан Кафу от „Лудогорец“ се засилва с всеки изминал ден. Според италианското издание „Тутомеркато“ на опашката от желаещи за играча се нареди и друг италиански клуб - този на „Рома“. Само преди ден същата медия написа, че „Лудогорец“ е започнал преговори за правата на Кафу с „Лацио“, градския съперник на „римските вълци“. По всичко личи, че славните битки между двата клуба от италианската столица ще се пренесат и на трансферния прозорец. Там обаче ще падне борба с отбори от Англия и Франция, които също ще се опитат да привлекат „кариоката“.

Според „Тутомеркато“ изтичащият му договор и шанса да играе в по-класно първенство ще тласнат звездата на българите далеч от Източна Европа, може би към „Олимпийския стадион“ в Рим. В Италия обаче очевидно не са наясно, че преди три месеца Кафу подписа нов договор за три години, а цената му надхвърля 10 милиона евро.

Утре „Лудогорец“ започва подготовка за новия сезон. Играчите ще минат медицински прегледи, а в петък трябва да бъде представено поне едно ново попълнение. Очаква се това да бъде Жоао Пауло от „Ботев“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ