И ЦСКА почна подготовка без нови

Tреньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро събра футболистите на „червените“ за първо занимание през 2019 на базата в Панчарево. С представителния тим тренировки започват трима от талантите на армейската школа - Мартин Смоленски (роден 2003 г.), Йоан Бауренски (2001 г.) и Никола Борисов (2000г.). След силните си изяви през есента във Втора лига, от "Литекс" се завръща вратарят Петър Петров. Както "Левски", така и ЦСКА стартира без нови играчи.

"Новите попълнения, по чието привличане работи ръководството, ще се присъединят в хода на подготовката", информираха от сайта на "червените".

Тимът ще тренират двуразово в следващите дни, през които паралелно предстои да им бъдат направени и задължителните медицински и функционални изследвания. Единственият отсъстващ с разрешение на ръководството е бразилецът Жеферсон, който ще се присъедини към съотборниците си до края на седмицата.

Отборът ще се подготвя в София до 15 януари, след което предстои двуседмичен лагер в Испания. До 29 януари ЦСКА ще изиграе 4 контроли в района на Марбея. Първата ще се проведе на 16 януари срещу германския "Бохум", останалите приятелски срещи ще бъдат обявени в следващите дни.

След завръщането в София, в зависимост от метеорологичните условия, ще се прецени къде тимът на ЦСКА ще се подготвя до началото на пролетния полусезон. До първия официален мач треньорският щаб планира още две проверки на родна земя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ