Йозджан Дениз и Аслъ Енвер пяха в Израел

Йозджан Дениз и Аслъ Енвер, които са екранни партньори в излъчващия се с голям успех в южната ни съседка сериал "Истанбулска невеста",бяха в Израел, където изнесоха концерт за тамошните почитатели на поредицата. При пристигането си актьорите бяха посрещнати като световни звезди.

По време на изявата си Йозджан Дениз и Аслъ Енвер поздравиха феновете си от сцената. Според израелски официални източници на концерта са присъствали 11 хиляди души, а билетите били по 300 долара.

В Тел Авив популярните турски артисти пяха в спортния комплекс Менора Миктахим Арена. Няколко месеца преди концерта в Израел, Йозджан Дениз бе подложен на публична критика от страна на сънародниците си или по-точно от движението на БИС, известно като "Инициатори на израелския бойкот в подкрепа на Палестина". Те поиска Денис да отмени концерта в Израел. В изявлението на БИС се каза: "Докато Израел бомбардира ивицата Газа и убива палестинците всеки ден, не позволявайте "Истанбулска невеста" да се излъчва в тази страна и отменете концерта си." Но въпросният сериал е едно от най-популярните телевизионни предавания в Израел. Благодарение на местни туристически фирми започнаха да се организират екскурзии до места, където се снима поредицата. По този повод, след изявата в Израел,

Йозджан Денис заяви: "Ние направихме това, което политиците не можеха!"

Забележително е, че актьорът не е изнасял големи концерти повече от 4 години, като се има предвид че той стартира сценичната си кариера като певец, открит по-късно и за киното. Днес,освен че се снима в успешни сериали и филми, той е режисьор и продуцент,като продължава и музикалната си кариера. Само от концерта си в Израел Йозджан Денис добави към банковата си сметка 1 милион долара.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали