Йордан Йовчев засне първата си фотосесия като рекламно лице на Von Goldenburg

Легендата на българската спортна гимнастика Йордан Йовчев направи първата си фотосесия за най-новата модна марка у нас - Von Goldenburg Collection. Преди дни бившият заместник-министър на спорта прие поканата на собственика д-р Невен Енчев и стана рекламно лице на колекция пролет-лято 2017.

За място на снимките дизайнерите бяха избрали "Alchemist Residence" в Белащица, тъй като резиденцията съответства на дрехите и обувките, предназначени за елегантния и ежедневен стил на успелите хора. Марката е насочена точно към активните хора, доказали своите възможности у нас и по света, а редом с това и благородници не само на думи, а и по душа.

Първият кадър запечата пловдивския предприемач и спортната легенда в костюми на фешън линията, а снимките продължиха край басейна, тенис кортовете, във Виенския салон, по красивите стълбища и в градината. Нито лошото време, нито проливният дъжд и бурният вятър успяха да откажат световния шампион.

Въпреки това фотосесията протече трудно, защото на няколко пъти бе прекъсвана от фенове на Данчо Йовчев, които искаха да се снимат с него и да вземат автограф. "Общите благотворителни каузи в подкрепа на бедни и болни хора ме събраха с д-р Невен Енчев, а елегантните и удобни дрехи и обувки ме плениха веднага. Затова приех поканата да представям модната линия Von Goldenburg Collection", коментира Йордан Йовчев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони