Йордан Лечков: Излиза, че феновете на "Левски" са някакво стадо, а Ники Илиев е техният пастир

Първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков коментира искането на Левски за оставки в съдийската комисия и смяна на членовете на Изпълкома.

"Не приемам да излиза след даден мач шефът на Левски Ники Илиев и да плаши членове на Изпълкома с феновете на отбора. Излиза, че те са някакво стадо, а той е техният пастир. Защо не каже с имена кой според него от Изпълкома пречи на Левски? За мен само с това изказване Илиев би трябвало да бъде наказан и от Дисциплинарната комисия, и от етичната. Не съм гледал мачовете им и затова няма да давам оценки на съдийските решения. А и да ви кажа честно, все по-малко гледам български мачове, защото няма какво да предложат като качество отборите ни", каза Лечков пред "7 дни спорт".

"Конкретно за Левски не чух никого да даде оценка на отбора. Да кажат: "Абе, бекът ни е слаб, нападателите не вкарват голове, халфовете ни не стават." Защо все реферите, а не в отбора се търсят изкупителните жертви, не разбирам. Но явно ще е така, спокойното лято свърши, почваме с простотиите от втория кръг", допълни футболната ни легенда.

/"Спортал"/

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ