Каан Урганджъоулу ще се жени

Коварният Емир от "Черна любов" е със солидно образование

Актьорът Каан Урганджъоулу, който играе ролята на коварния Емир Козджуоулу в сериала "Черна любов", е роден през 1981 г. в Измир. Завършва Частната турска гимназия, а след това заминава за Америка и завършва Американския колеж. През 2000-а се връща в Турция, където завършва икономически университет.

През 2002 Каан взима първата си роля след кастинг, за която разказва: "Демет Акбар е наш близък семеен приятел. Именно тя ме предложи на продуцентите на сериала "Караоглан". И това се оказа повратната точка в моя живот, която даде началото на всичко! Тогава актьорството се превърна в моята страст. По онова време все още бях студент в икономическия университет, но това не ми пречеше да бъда едновременно и актьор."

През 2008-а Каан Урганджъоулу заминава за Ню Йорк, където четири месеца посещава курсове в студио „Stella Adler“ и вече има зад гърба си над 30 снимачни проекта, сред които и излъчените в България "Край или начало" и "Изкушение".

От 2015 г. насам Каан започва да се снима в сериала „Черна любов“ в ролята на Емир, който приковава вниманието на българските зрители всяка делнична вечер по Диема Фемили.

Не си пада по нощния живот

В житейски план Каан Урганджъоулу не е от хората, които си падат по нощния живот. "Не обичам нощните забавления и излизания. Предпочитам да съм навън през деня, на светло. Така е, защото смятам, че нощният живот предоставя на човек изкуствено забавление. Моята цел е да намеря щастието! А някакви отделни развлечения, нямащи никаква връзка едно с друго, няма как да ми го дадат в дългосрочен план. А аз не търся нищо мимолетно", споделя актьорът пред турската преса.

Каан Урганджъоулу признава, че изкарва добри пари, но подчертава, че живеем на много скъпо място - Земята. "Да карам кола, да отида веднъж на кафе, да дам пари за паркинг, след това за храна и ето, че немалка част от парите хвръкна! Аз живея сам и закусвам, обядвам и вечерям навън, в заведения, в които потъват голяма част от финансите ми ...", казва Каан Урганджъоулу.

29-2Въпреки че е млад, красив, интелигентен и интересът на младите момичета към него е огромен, актьорът е сериозно обвързан и наскоро призна пред турски журналисти, които го засякоха да се разхожда със своята приятелка - известната турска фотографка Зейнеп Оймак, че май ще се жени. "Запознах Зейнап с родителите си и в най-скоро време ще направим сватбата..." Актьорът има връзка с нея от 2014 година.

Преди това непрекъснато му приписваха връзки с разни известни негови колежки, но той упорито отричаше това."Моят приятелски кръг е изключително тесен. Досега съм играл с много красиви момичета и модели в сериали, но в момента, ако ме питате, не си спомням за имената на почти всичките. А аз не искам да бъда заедно с жена, която не мога да запомня. Все още не съм срещнал тази, която да ме завладее завинаги и която да не искам да забравям, най-малкото защото няма да мога", мотивира се актьорът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица