Кабинетът в оставка ще разгледа предложение до НС за продължаване на програмата за саниране и увеличаване на средствата по нея и през 2017 г.

На редовно заседание правителството в оставка ще обсъди проект на решение за одобряване на доклад за изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради и предложение до Народното събрание за подкрепа за продължаване на изпълнението на програмата за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради, както и действията на Министерския съвет за увеличаване на финансовия ресурс на 2 млрд. лв. Предложението е внесено от министъра на регионалното развитие и благоустройството в оставка Лиляна Павлова.

Кабинетът в оставка ще разгледа и проект на решение за одобряване на доклад за напредъка в изпълнението на мерките в Националната програма за реформи за 2016 г. за периода май-октомври 2016 г., внесен от финансовия министър в оставка Владислав Горанов.

Министърът на туризма в оставка Николина Ангелкова ще представи проект на постановление за одобряване на тарифа за таксите, които се събират по Закона за туризма.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика