Кажете и за осъдените, протестирали срещу Гешев

Депутатът от БСП Явор Божанков реши да извади страшен “компромат” във фейсбук, във връзка с избора на главен прокурор. В пост с гръмкото заглавие “Осъждани излязоха в подкрепа на Гешев”, се мъдри името на един единствен човек - Симон Милков от Горна Оряховица. Той, видите ли, според Божанков, не влязъл в затвора, защото се договорил с прокуратурата да подкрепи на митинг Гешев. Излиза, че Баневи, Арабаджиеви, Миню Стайков са много глупави хора. Търкат наровете, вместо да се бяха включили в протестите в подкрепа на бъдещия главен прокурор.

Относно криминално проявените, съдените и осъдените, нека си припомним протестите против Гешев. На първа линия там се изтъпанчи осъдената бивша кметица Десислава Иванчева. Синът на излежалия присъда за наркотици Венцислав Ангелов - Чикагото пък твърдеше, че баща му също е един от активните протестъри. Организаторът пък на “народното недоволство” беше босът на гражданско движение “Боец” Георги Георгиев, който е публично известен с близостта си до скандалния банкер Цветан Василев, подсъдим за източването на КТБ. За това обаче народният избраник от БСП премълчава в поста си във фейсбук.

Нека кажем, че зад откровената манипулация на Божанков, всъщност прозира и дребното желание за лично отмъщение, че беше победен от ГЕРБ за кметския стол в Горна Оряховица. А там, видите ли, срещу него сигнали за купуване на гласове подавал същият този Симон Милков.

Толкова, г-н Божанов, за съвестта на народния избраник, свободата на словото, вселената и всичко останало.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари