Какъв шпионин сте според зодията

Овен

Най-смелият

Овните правят нещата, които останалите зодии не смеят. Те пълзят по въздухопровода, газят смело в отходните води на канализацията, скачат от един покрив на друг, като прелитат невъзможни разстояния и остават живи. По същото време ви пишат кратки съобщения, за да ви съобщават къде са и как се чувстват, и междувременно организират рожден ден на трети приятел. И пак те са тези, които в последния и най-кризисен момент вадят пистолета и убиват лошия.

Телец

Айлякът

Телецът е идеалният шпионин. Появява се в най-критичния момент и оправя бакиите. Но иначе по цял ден седи по кафенетата, яде кроасани и пасти, разцъква си телефона и изобщо го дава айляшката. Никой не би повярвал че, както си седи, ама по същия съвсем небрежен начин, ще се надигне, ще извади компактно автоматично оръжие с рязана цев и ще очисти всички врагове, които са открили огън по неговите хора току пред кафенето. Случаенос? Едва ли.

Близнаци

Сам вкъщи

Близнакът-шпионин е като детето от “Сам вкъщи”. Той разполага с определено количество даджи и неограничено количество идеи как да ги използва. Всичко по тях - от часовника, до връзките на обувките и запалката, си има и бойна функция. Близнаците са от тези, които се промъкват, за да подслушат много опасен за човечеството заговор, но телефонът им звънв и ги разкриват. Разкриват го и се отървава на косъм, благодарение на тайните си оръжия.

Рак

Джони Инглиш

Ракът е Джони Инглиш от МИ-7. Героят на Роуън Аткинсън започва с най-добри намерения, но действията му водят до низ от сакатлъци, гафове и простотии. И тъкмо когато е компрометирал мисията си, лошите тържествуват и всички са се предали, той прави един от неговите си номера: без да иска бута нещо, което събаря друго нещо и в крайна сметка се оказва, че е унищожил адската зараза, която злият е смятал да пусне в градската канализация.

Лъв

Нинджата

Лъвът е нинджа. Върти нунджако, изскача като сянка от мрака, убива тихомълком врага като го натиска с пръст по врата. Хладнокръвен е. Знае 15 чужди езика. Той е напълно наясно къде зимуват раците. Не могат да го излъжат коварни красавици и не се хваща във вражески капани. Незнайно как обаче, при цялата си шпионска ерудиция, се озовава в такова положение че се налага да приложи груба сила и да срита лошия в... зарчетата.

Дева

Умникът

Девата е умният шпионин. Забелязва улики, които никой друг не вижда. Анализира ситуацията, разплита случая и уличава къртицата. Той е дисциплиниран и спазва правилата. Обикновено не е полеви агент, а координира действията на останалите шпиони, докато те най-безотговорно вършат глупости, опитват се да си строшат главите и да провалят всичко. Благодарение на началника Дева всичко преминава относително нормално и по план.

Везни

Джеймс Бонд

Шпионин небрежняга, който елегантно се спуска по въже от хеликоптера, за да си купи кафе, че тъкмо сега му се е припило. Намества слънчевите очила на носа си, вади пищов и избива всичките лоши, като накрая театрално духва в дулото. Той е нещо като Бонд, Джеймс Бонд, но обожава да се предрешава. Промъква се в гнездото на осите ту като старец, ту като дебела жена. Ще го видите като аристократ или келнер, под всякакви перуки, шапки и грим.

Скорпион

Мата Хари

Говорим за Мата Хари или мъжкия й вариант. Скорпионът е шпионин изкусител. До последно всички си мислят, че работи за лошите и чак накрая става ясно че е бил двоен агент. Има само едно нещо, което може да провали прикритието му. Става дума за един шум: “туп-туп-туп”, който неизменно го съпровожда. Това са телата на припадащите жени, жертви на неустоимия му чар. Той поразява врага със стил – уцелва го в сърцето с нож от поне десет метра разстояние.

Стрелец

Остин Пауърс

Когато човек гледа Остин Пауърс, няма как да не се сети за Стрелеца. Това е най-безотговорният и ненормален шпионин на света. Стрелецът е антишпионин. Той е от типа хора, които ако видят червен бутон, на който пише “Не пипай”, непременно ще го натиснат. Например, представете си че се промъква и животът му зависи от това да е тих. Той непременно ще събори огромна купчина дрънчащи предмети. Ако бъдещето на човечеството зависи от него, горкото човечество!

Козирог

Биг бос

Толкова е елегантен и небрежен, че Джеймз Бонд позеленява от завист всеки път като го види. Козирогът е от онези шпиони, които скачат, претъркулват се през рамо, падат в шахта, изпълзяват и попадат на пожар. Когато излязат от огнените езици, са с изрядна прическа и перфектно изгладено облекло. Шпионите Козирози го раздават шефчета. Доста са строги, но в крайна сметка прощават дребните нарушения, тъй като под тяхно ръководство мисията е винаги успешна.

Водолей

Хитър Петър

Водолеят е като Хитър Петър – има цяла торба с номера. Не са му нужни технологичните джаджи на Близнака, за да измисли как да се спаси. Когато вражеските агенти злорадстват, а партньорът му се оглежда безпомощно, Водолеят скроява такъв план за спасение от задънената улица, от който може да ви падне шапката. Той е този шпионин, който, вързан с белезници за стол в пламтящ празен склад, ще успее да се измъкне с помощта на кламер, телбод и парче тиксо.

Риби

Нестандартният

Ако в някой филм чуете, че паролата е: “Джендър джендъру око не вади”, то тя сто на сто е измислена от шпионин, роден под знака на Риби. Той е недооцененият шпионин. Никой не би се сетил да му повери важна мисия. Голяма грешка! Агент Риба е нестандартен играч и враговете са неподготвени за стихийните му действия. С поредица от катурвания и потрошени стъкленици и чипове той успява да възстанови правдата и да накаже виновниците без даже да се старае.

* Материалът е от списанието "Труд Фамилия", което излиза всяка събота и се разпространява заедно със съботния брой на вестника

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп