Как да празнуват зодиите?

Парти

Овен

С пожарникар - за всеки случай

Ще празнувате рождения ден на Овена в мила семейна обстановка, сред домашни сладки, плетени на една кука чорапи - подарък от недовиждащата му леля, и сладки спомени какъв е бил в детската градина. Защо не се застреляте!? Овенът не обича такива работи. Да не би да сте решили да го накажете за тежка простъпка? Съберете любимите му бойни другари, наемете стриптизьор(ка), цигански оркестър, мариачи, кетъринг... И задължително поканете пожарникари. Където се вихри Овенът, хвърчат искри и нищо чудно да пламне някой пожар.

Телец

Лукс и изискани напитки

Каквото и да правите, обстановката трябва да е красива, храната - обилна и вкусна, напитките - изискани. Партито на Телеца е най-добре да е или в луксозен хотел, или в домашна среда, за да се чувства хем обгърнат от уют и удобство, хем в стихията си. Погрижете се да е налице всичко, което гали сетивата - нежни аромати (стига да не е алергичен), приглушена мека светлина, хубава музика, проблясващи прибори и кристални чаши, празнично облечени хора. Тези прости неща ще го направят щастлив в компанията на най-любимите му хора.

Близнаци

С басейн за пияните гости

На Близнаците лукс не им трябва. Стига им само да поканите всичките им приятели и познати, в това число и хората, с които са се срещали веднъж и не им помнят имената. Онези, които няма да дойдат, задължително да изпратят есемеси и честитки във фейсбук. След като сте събрали цялата тази тълпа, погрижете се да има музика - не прекалено силна, за да протича свободно обмяната на информация, а също и най-разнообразни игри и забавления. Наличието на басейн, в който пияните гости да се накиснат с дрехите, не е никак лоша идея.

Рак

Съберете цялата рода

Трябва да поканите родителите, братята, сестрите, лелята, чичото, братовчедите до трето коляно - цялата рода на Рака. Да знаете, че най-добрите му приятели също се броят за членове на семейството! Съберете ли ги, Ракът ще е почти щастлив - почти, защото за представителите на този знак не е възможно да бъдат напълно доволни от живота. Мястото на срещата да е или в скъп ресторант, или в селска къща, или в уютна и голяма хижа в планината. Представата им за купон включва смях, спомени, песни и танци на народите, дори гледане на стар филм.

Лъв

Пет звезди и кокили

Определено на петзвезден хотел или курорт! С много хора, които да видят как грандиозно си изкарва този така красив и елегантен Лъв. Поканете заможни роднини и влиятелни приятели, но се постарайте сред тях да не дойде човек, който би засенчил Лъва. Ако всичко е перфектно, той ще е доволен, но не и щастлив. Нужна е щипка авантюризъм - необичайна храна (примерно плодът дуриан, който смърди непоносимо, нещо зверски люто или пък месо от алигатор), игри, които са малко рисковани - стрелба с лък, кокили, скачане от кулата на басейна.

Дева

С подбрани хора

Каквото и да направите за Девите, дори и да сте им осигурили индийски слон, който окичен с цветя да сервира на гостите, единственото, което ще чуете от тях, е: “Е, не трябваше...” Те се чувстват неудобно да са в центъра на вниманието, затова направете така, че по време на купона да си имат задача - да наливат питиетата или пък да се грижат за музиката. Ако оставите на тях, идеята им за приятно прекарване ще е в спокоен разговор, слушане на дискове и дискутиране на интересни теми в тесен кръг с най-любимите приятели или със семейството.

Везни

Поканете известни личности

Да излезете и да се направите на кучета по заведенията е едно - макар че и тук няма да е удачно да вкарате Везните в долнопробните дупки, където бихте се вихрили с някой Стрелец. Но ако ще правите голям купон в тяхна чест, ще трябва да се постараете. Везните обичат елегантна, бляскава и екстравагантна атмосфера. Поканете много хора, като не пропускайте известните светски личности, каквито вашият приятел Везна несъмнено познава. Храната и напитките трябва да са с най-високо качество, музиката - безупречно подбрана.

Скорпион

Хипи атмосфера с лека дрога

Свещи, полумрак, сподавен вой на депресантска музика и умен събеседник. Скорпионите така обичат да си общуват. Повече от трима за тях вече се превръщат в неуправляема тълпа. Но при важен повод са склонни да вдигнат голям купон. Ще ги зарадвате, ако успеете да докарате атмосферата на вакханалия от времето на хипи движението - множество разкрепостени интелигентни хора, потънали в откровени разговори, чувствена музика, алкохол и лека дрога (евентуално). Не държат на подробности като украси и кетъринг, така че не си правете труда.

Стрелец

В глад и студ, но на път

Най-голяма радост ще им доставите, ако организирате пътуване за цялата тумба. Празненство на хижа в планината, в друг град или най-добре – на пътешествие в екзотична дестинация. Стрелците обичат предизвикателствата и разнообразието и са готови да понесат доста неудобства в името на тези две неща. Не се стремете да им осигурите лукс и комфорт, а приключение. Ако трябва да се примирите със стандартно парти, разчупете го с екзотични ястия, напитки и музика. Поканете всякакви хора, за да не се отегчи приятелят ви Стрелец.

Козирог

И качество, и количество

Не би било голяма радост за един Козирог, ако го изненадате с празненство в хале с дълги маси, застлани с хартиени покривки и пластмасови чинийки и чашки. Той едва ли би се възторгнал и от тържество с клоуни или чалга певици (ако не слуша такава музика). Козирозите са хора с вкус и силно усещане за социално положение и приличие. Те са стандартни хора и когато поводът е важен, биха предпочели никой около тях да не се прави на маймуна. Гостите трябва да са в официално облекло, храната, напитките и подаръците - от най-високо качество.

Водолей

Навън да пекат шишчета

Водолеите обичат да купонясват с приятели, но мразят тържествата. Нормално - нали са изтъкани от противоречия. Ще им доставите удоволствие, ако им организирате барбекю или още по-добре - да накладете огън в планината или на ливада край река. А след свечеряване - фойерверки. Друг хубав начин на празнуване е неформална сбирка на близките им хора, при която всеки влиза, излиза, бърка си в хладилника и изобщо се държи като у дома си. За особено тържествени случаи ще им хареса видеостена за връзка с близките, които нямат възможност да присъстват.

Риби

Дайте им да се маскират

Рибите понякога не реагират добре на многолюдни и шумни събирания. Множеството ги изнервя, особено ако в хода на вечерта се заформи някой конфликт. За да се чувстват в свои води, светлината трябва да е приглушена, атмосферата - спокойна и ведра, а сред мнозинството да виждат достатъчно приятелски физиономии. Музиката трябва да е игрива, но не агресивна. Падат си доста по маскарадите, така че купон на тема “Игра на тронове”, “Властелинът на пръстените” или пък “Дневниците на вампира” - зависи от предпочитания жанр, са чудесна идея.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл