Как "зелените" подведоха всички

Управляващите пак оставиха дебел комат за зелените рекетьори.Снимка ТРУД

Докога Борисов ще им го позволява

След като подведоха Борисов и доста българи за европейските екологични изисквания за плана за Пирин - по думите на еврокомисаря по екология не се изисква еко-оценка на план за управление.

След като подведоха Борисов и доста българи за застрояването на 48% от Пирин - дори съдия, (меко казано) симпатизираща на тяхната партия написа, че това е пълна глупост.

След като подведоха Борисов и доста българи за собствеността на Юлен - нито сега, нито преди е бил на Цеко Минев или на ПИБ. Ако беше, БНБ щеше да знае и отдавна да е информирала и Борисов и широката общественост.

След като подведоха Борисов и доста българи за кредитите на ПИБ в Банско - по официално изявление на директора им са под 1.3% от портфейла на банката.

След като подведоха Борисов и доста българи за застрашеността на националния парк - дори ЮНЕСКО им каза, че не е вярно.

Сега Зелените искат швейцарските власти да им докладват с какви пари Жирардели е станал акционер и едва тогава те да удостоверят, че той бил собственик. Прав е Борисов, че толкова мощни зелени няма никъде в света - те реално са нещо като монарси в тая страна, обединяват изпълнителна, законодателна и съдебна власт. Вся и всьо. А докога самият Борисов ще им го позволява.... не е ясно.

(от фейсбук, заглавието е на редакцията)

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари