Как Кристиано Роналдо поддържа форма

Легендарният футболист Кристиано Роналдо дължи изваяните си мускули основно на плуването.

След всеки мач, той плува в басейна у дома си, а понякога компания му прави 9-годишният му син, носещ неговите имена. После следват т.н. контрастни душове, които подобряват кръвообращението и помагат на мускулите да се регенерират.

Независимо дали е в басейна или на терена, Роналдо винаги държи в себе си спортна напитка, благодарение на която той има повече енргия и не губи твърде много течности.

Почивката е изключително важна за футболистът, поради което той играе едва когато е много необходим на отбора си, а през останалото време се опитва да релаксира, за да даде максимума във всеки мач.

Диетата на Роналдо е с нисък прием на захар и мазнини, и абсолютна забрана над алкохола.През целия ден, той се храни поне 6 пъти, като така поддържа енергията и тонуса си.

Сутрин, 34-годишният футболист хапва пълноценно, наблягайки над протеина и полезните мазнини. Обедите му винаги са различни, тъй като той обича да експериментира с чуждестранна кухня. Вечер, Роналдо често хапва пържола или морски дарове, гарнирани с печени картофи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл