Как се храни супермоделът Карли Клос

Един от най-успешните модели в световен мащаб - Карли Клос - безспорно изглежда феноменално, но фигурата си дължи не само на добри гени.

Основното правило в хранителния й режим е всяко ястие да съдържа точно определени съставки, за да бъде тя сита и съответно да не прекалява с вредната храна. Тези съставки са: фибри (плодове или зеленчуци), протеин (бобови изделия, ядки или гръцки йогурт), полезни мазнини (семена или сьомга). В менюто на Карли зеленчуците присъстват във всяко хранене.

Една от любимите закуски на дългокраката красавица изглежда така: зелено смути със замразен банан, чия, неподсладено бадемово мляко, спанак и спирулина.

Преди и след обяд, Карли обича да похапва нещо малко, като в чантата си винаги държи някой хелти снак като пакетче сурови ядки или ябълка.

Друго правило, което Клос следва неотлъчно, е количеството вредна храна да бъде 20% от храненето й. Когато през останалото време 80% от ясията й са здравословни и полезни, малките изкушения не влияят върху фигурата й.

Когато е навън с приятели, 27-годишната Карли се старае да не прекалява с питиетата и винаги приема по чаша вода между тях. Така хем се хидратира, хем не се напива и на следващия ден е в кондиция, да продължи със здравословния начин на живот.

Ако все пак има махмурлук или просто е преяла предната вечер, моделът си приготвя детоксикиращ чай - в чаша топла вода тя добавя лъжица ябълков оцет, пресен джинджифил, изцеден лимонов сок и няколко капки масло от куркума. Благодарение на чудодейната напитка, Карли бързо възстановява организма си и изхвърля натрупаните токсини.

[modula id="3273299"]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл