Кали израснала на село

Кали е родена в София, но е израснала на село и е щастлива, че е имала тази възможност, сподели певицата в предаването "От моето детство".

"Детство, в което съм виждала светулки, играла съм на народна топка, детство с много сняг, пързаляли сме се със шейни, правили сме истински снежни човеци, замеряли сме се със снежни топки – разказва пред зрителите Кали и допълва – това е един изключително специален период, който ме е оформил като личността, която съм днес и с която изключително много се гордея."

Затова много ценни и важни хора за певицата са нейните баба и дядо, родителите на майка й, които я научили да бъде добра.

Звездата на телевизия “Планета“ сподели, че винаги е знаела, че иска да пее:

“Не е нужно един талант да бъде открит в едно дете, смятам, че хората сами намират изкуството вътре в себе си и ако всеки човек успее да се разгърне и отпусне, може да открие изкуство в себе си, разнородно във всякакви форми. Така аз открих, че моето е музиката. Винаги съм знаела, че искам да пея, че искам да стана певица и винаги музиката е била част от моя живот. Музика има във всеки, аз просто открих, че моят начин на комуникация с музиката е да пея“, каза Кали.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица