Камбиасо вариант за треньор на „Интер“

Лучано Спалети е пред уволнение в „Интер“. Италианският тактик има един мач на разположение, за да запази поста си, след като в неделя тимът му изненадващо падна от опашкаря „Болоня“ с 0:1 насред „Джузепе Меаца“. Според „Кориере дела Сера“, Спалети трябва да вземе на всяка цена гостуването на „Парма“ този уикенд. А за неговото място вече се спряга името на Естебан Камбиасо. Бившият играч на „нерадзурите“ може да застане начело на клуба до края на кампанията в опит да спаси сезона. Аржентинецът има над 400 мача за „Интер“ в периода 2004-20014 година. Понастоящем той е асистент на Хосе Пекерман в колумбийския национален отбор. Антонио Конте, бившият мениджър на „Челси“, вече е отказал предложение на гранда от Милано, тъй като няма желание да започва работа в разгара на кампанията.

А през 2019 година представянето на „Интер“ е отчайващо. Тимът все още няма отбелязан гол за първевнство – 0:0 със „Сасуоло“ у дома, 0:1 от „Торино“ и сега 0:1 от „Болоня“. Единствените попадения бяха за купата на Италия, но след 6:2 над „Беневенто“ дойде и отпадането от „Лацио“ след дузпи.

„Освиркването от феновете не е нещо ново за мен – призна след последния мач Спалети. - Случвало ми се е на няколко пъти в моята кариера. Когато плащаш за билет, имаш правото да изискваш повече от играта на отбора. Още повече, когато става въпрос за „Интер“.

По-рано през сезона италианският колос отпадна от Шампионската лига още в груповата фаза.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят