Канадското бижу Лора Вандервурт гледа към Холивуд

През 2012-а получава малка роля в огромния комедиен хит на Сет Макфарлън „Тед“

Лора Вандервурт

Прелестната канадска актриса Лора Вандервурт фокусира все повече внимание върху себе си и се пласира успешно в авангарда от изпълнителки, които имат сериозен шанс да се позиционират в бленувания елит на Холивуд.

Засега тя е най-популярна с телевизионните си изяви. Сред по-успешните роли на Вандервурт са тези в Instant Star, Haven и най-вече Smallville.

През 2017-а излиза амбициозният игрален филм с нейно участие Little Mizz Innocent, режисиран от ветерана Джеръмая Чечик (”Диаболично”, “Отмъстителите”).

Канадската красавица Лора е родена и израснала в Торонто, Онтарио, и има холандски корени. Тя започва своята кариера на 13 години в местни канадски сериали и предавания, предназначени за детска и семейна аудитория.

Еволюцията на Вандервурт като изпълнителка продължава с изпълнения в реклами и младежки продукции от тв бранда на “Дисни”.

Лора притежава прекрасно тяло и често се снима в качествени и предизвикателни фотосесии и кампании. Преди шест години тя позира гола за акция на PETA в знак на протест срещу експлоатацията на животни.

През 2012-а получава малка роля в огромния комедиен хит на Сет Макфарлън “Тед” с Марк Уолбърг., а днес е твърдо решена да печели все повече и повече внимание и качествени предложения в света на развлекателната индустрия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино