Кандидатите за евродепутати Андрей Новаков и Йоана Йончева-Фильова присъстваха на курбан за здраве и успех, организиран от ГЕРБ-Искър

Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков и Йоана Йончева-Фильова присъстваха на курбан за здраве и успех, организиран от ГЕРБ-Искър.

В събитието участваха и народните представители от ГЕРБ Евгения Алексиева и Валентин Радев, районният ръководител на ГЕРБ-Искър и общински съветник Лорита Радева, кметът на район „Искър“ Ивайло Цеков и представители на районната организация на ГЕРБ-Искър.

Курбанът беше осветен в храма „Преподобни Наум Охридски“ в парк „Езерото“ в ж.к. „Дружба-1“.

Едновременно с курбана в храма, в парк „Езерото“, по инициатива на ГЕРБ-Искър, беше организиран и празник - „България в обединена Европа“, по време на който малки и големи спортуваха – играха волейбол и бадминтон. За доброто празнично настроение се погрижиха млади изпълнители на народни танци и народната певица Валентина Шерденкова.

Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ и представители на структурата в района разговаряха с жители и гости на район „Искър“ по време на празника, а членове на районната организация раздадоха флаери и плакати с листата на ГЕРБ и СДС за евроизборите и представиха участниците в нея.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика