Кандидатът за евродепутат Младен Шишков в с. Скутаре: Нека бъдем обединени и заедно да постигнем по-добро бъдеще за България

Кандидатът за член на Европейския парламент от ГЕРБ Младен Шишков се срещна с актива на ГЕРБ - Марица в препълненото до краен предел читалище на село Скутаре.

На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБ – Пловдив област Георги Мараджиев, кметът на община „Марица“ Димитър Иванов, общинският ръководител на ГЕРБ-Марица Гергана Трендафилова, съобщиха от пресцентъра на партията. „Политика на ГЕРБ е да гради и да подобрява живота на българите. За да продължат обаче започнатите проекти и да бъдат реализирани нови, дори в най-малките населени места - е необходима победа на изборите на 26 май. На предстоящия вот трябва максимално много евродепутати да се присъединят към семейството на ЕНП в ЕП, за да бъде защитен българският интерес в ЕС. А ние с кмета Димитър Иванов знаем отлично как да подобрим живота на жителите на нашите общини, но ни трябва вашата подкрепа в изборния ден, коментира Георги Мараджиев. Той допълни, че Димитър Иванов е доказан кмет, който е направил много за общината с пари от правителството и от европейските фондове - нови или обновени детски градини и училища, обновени селски площади, асфалтирани улици в селата, санирани читалища, но за да продължи да променя облика на общината трябва ГЕРБ да спечели европейските избори.

„Показахме, че сме отбор, че градим мостове, а не стени. Защото знаем, че успехът идва не с бързане, а с неспиране. А ние вече 11 години не спираме – да се учим на политика, да градим, да се развиваме, да подкрепяме, да си партнираме. Гаранция за това са подписаните споразумения между ПП ГЕРБ и СДС, „Обединени земеделци“ и ПП „Никола Петков“ и други. И всичко това в името на победата, за която обединихме дясно мислещи хора по призива на председателя на ЕНП Жозеф Дол. Моят номер е 12, нека продължим да вършим дела, заради които хората ще остават да живеят в нашата община“, призова Димитър Иванов.

Младен Шишков от своя страна подчерта, че убедителната победа на ГЕРБ на европейските избори ще даде възможност българските градове и села да продължат да се развиват. „Европейската политика означава солидарност и местната власт трябва да прави всичко възможно за реализирането на различни проекти, които подобряват средата за живот, а вие знаете как. Средства ще има и за улици, и за нови паркове, и за читалища, училища и детски градини, благодарение за извоювания по-висок с 4 млрд. бюджет за България. Но преди парите да дойдат в българските общини трябва да изпратим колкото може повече представители на ГЕРБ в ЕП, които да защитят този бюджет,“ каза още Шишков. „Нека с избора си на 26 май не позволим на тези, които рушат и унищожават, отново да бъдат на власт. Нека бъдем обединени и заедно да постигнем по-добро бъдеще за България, призова Младен Шишков и завърши с думите: „Ние от ГЕРБ не сме най-добрите, но по-добри от нас няма!“.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика