Кандидатът за евродепутат Младен Шишков в Първомай: Само с помощта на ЕС можем да постигнем по-висок стандарт на живот в България

Благодарение на европейската солидарност и добрата работа на кмета и екипа му, в Първомай са усвоени над 61 милиона лева, разбира се не и без помощта на правителството на Бойко Борисов. Това са пари за канализация, за реконструкция на водопреносната мрежа, за реновиране на улици, за подобряване на образователната инфраструктура в детски градини и училища. Всички тези пари са инвестирани тук, за да подобрят живота на първомайци. За да продължи реализацията на планираните от кмета проекти обаче трябва да гласуваме умно на 26-ти май. За тези, които знаят как да защитават интересите на българските граждани в Европа, за отбора на ГЕРБ и СДС с номер 12 в бюлетината, това призова в Първомай кандидатът за европейски депутат Младен Шишков, съобщиха от партията. Там той се срещна с членове и симпатизанти на ГЕРБ в залата на областната администрация. С него бяха областният координатор на ГЕРБ - Пловдив област Георги Мараджиев, общинският ръководител Катя Попова, председателят на СДС в Първомай Илия Ганчев, както и кметът на Първомай Ангел Папазов.

„Помощта от Европа е важна, за да изравним стандартите, както виждате вече има направени крачки в тази посока от кандидатът за евродепутат Емил Радев. Той поде борба срещу двойните стандарти за храните. Това е само първата стъпка. Помощта от еврофондовете е необходима за по-доброто развитие на България. С тези пари успяхме да наваксаме изоставането в изграждането и обновяването на пътната инфраструктура“, каза още Шишков. Той допълни, че през новия програмен период страната ни ще разполага с рекорден бюджет от 18 млрд. лева, благодарение на кандидата за евродепутат Андрей Новаков. „Парите ще стигнат и до най-бедните райони, увери кандидатът за евродепутат.

„Изобрите за Европарламент са избори за бъдещето на България, каза областният координатор Георги Мараджев. Ако ги загубим, ще се върнем години назад. Нека с избора си на 26 май да помогнем държавата да продължи своето стабилно развитие, нека продължи икономическия подем, призова и Мараджиев.

Кметът на Първомай Ангел Папазов също отбеляза, че общината се развива благодарение на парите от държавата и тези от европейските фондове. Той изтъкна ползотворното си сътрудничество с правителството на Бойко Борисов и факта, че общината е използвала всички възможности, които дават европейските програми, за да финансира определени дейности по подобряване средата на живот.

„Предизборната кампания започна под знака на скандали, но ние не бива да се поддаваме на тези провокации, а трябва да убедим хората в направеното от ГЕРБ и нейните евродепутати. В Европарламента трябва да отидат подготвени хора, които знаят как да защитават българските интереси и как да градят мостове. Нека с избора си на 26 май не позволим на тези, които рушат и унищожават отново да бъдат на власт. Нека бъдем обединени и заедно да постигнем по-добро бъдеще за България и за Първомай, призова по време на срещата Илия Ганчев от СДС.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика