Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски: Политиките на ГЕРБ са правилните и резултатите от това са видими във всяко населено място

Политиките на ГЕРБ са правилните и резултатите от това са видими във всяко населено място. Пример за това е обновеното читалище със средства от ЕС, в което са намираме в момента. Това заяви в с. Василовци (област Монтана) кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски. Там той присъства на юбилейно тържество по повод 120 години Народно читалище "Събуждане 1899". Заедно с него бяха народният представител от ГЕРБ - Монтана Дилян Димитров, областният управител Росен Белчев, зам. областният управител Нина Петкова, кметът на община Брусарци Наташа Михайлова, както и много жители и гости на Василовци.

Дилян Димитров сподели с всички присъстващи следното: “Приемете моите най-искрени поздравления по случай юбилея на Народно читалище „ Събуждане 1899“. Днешният празник е признание за всички Вас – читалищни деятели, самодейци и даровити хора, които със своя всеотдаен труд и талант пазите българския дух и националната идентичност. Вашата упорита работа е еталон за родолюбие. Бъдете живи и здрави, благодаря за прекрасните емоции и страхотната програма и се надявам, че на 26 май ще ни подкрепите с бюлетина номер 12“.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика