Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков се включи в турнир по тенис на маса за купа „Възраждане“

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков се включи в турнир по тенис на маса за купа „Възраждане“.

Андрей Новаков поздрави присъстващите и сподели, че през изминалия мандат като евродепутат е работил активно и отговорно в защита на българските национални интереси и за утвърждаването на България като достоен член на ЕС.

Турнирът започна със среща между Андрей Новаков и Станимира Петрова.

Кметът на район „Възраждане“ и районен ръководител на ГЕРБ Савина Савова поздрави участниците. Тя акцентира върху последователната политика, която провежда правителството на ГЕРБ, Столична община и район „Възраждане“ за осигуряване на условия за спорт и отдих, активен и здравословен начин на живот. „Доказателство за това са многобройните инвестиции в спортна инфраструктура - физкултурни салони в училищата и детските градини, спортни игрища, детски и фитнес площадки, които са построени и реновирани в последните години.

„Провеждаме нашия турнир по тенис на маса в многофункционалния спортен комплекс „Спортна София 2000“ в „Зона Б-5“, открит през 2015 г. заедно с най-новия столичен парк „Възраждане“ - изградени със средства от Програма „Джесика“. До края на годината очакваме да завърши изграждането на първия столичен аквапарк, който ще има 5 басейна и СПА зона с минерална вода“, каза Савина Савова. Тя добави, че на 26 май всички трябва да проявят своята отговорна гражданска позиция и да гласуват с номера на победата - №12.

Гости на събитието бяха още народният представител Евгения Алексиева, общинските съветници Борислав Борисов и Веселин Милев, световната и европейска шампионска шампионка по бокс Станимира Петрова.

Савина Савова награди със специален приз за спортно дълголетие най-възрастният участник 76 годишния Вячеслав Сморчевски, който живее в Дома за стари хора в „Зона „Б-5“.

След оспорвани срещи, победители в първия турнир по тенис на маса за купа „Възраждане“ са: на първо място - Петър Тодоров, на второ място – Драгомир Драганов, трето място зае Михаил Стоянов, а на четвърта позиция остана Стефан Гьошев.

В надпревара се включиха 34 състезатели.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика