Кандидат-журналистите пишат по темата "Дишай"

студенти

По темата "Дишай!” пишат кандидат-студентите на изпита по журналистика в СУ "Св. Климент Охридски". Това съобщиха от пресцентъра на учебното заведение. С писмен изпит по журналистика продължава втората кандидатстудентска сесия на Софийския университет за учебната 2017/2018 г.

В 272-ра аудитория на Софийския университет „Св. Климент Охридски” започна писменият изпит по журналистика. Кандидат-студентите, които са подали заявления за явяване на изпита днес, са 433.

Пловдивчанката Светослава Шикова изтегли темата „Дишай!”, по която ще пишат кандидат-студентите. Бяха изтеглени и още две контролни теми: „Четящият човек” и „Ние и другите”. Заместник-ректорът на Софийският университет проф. Ренета Божанкова приветства кандидатите с „Добре дошли!” в най-голямата зала на Софийския университет и изрази своята увереност, че ще работят отлично, за да заслужат правото да станат студенти на Факултета по журналистика и масова комуникация. Председателят на изпитната комисия доц. Ефрем Ефремов също пожела успех на всички кандидат-студенти.

Специалностите, за които кандидат-студентите могат да кандидатстват след успешно положен писмен и устен изпит, са: "Журналистика", "Връзки с обществеността" и "Книгоиздаване".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование