Каракачанов: БСП смятат, че през парламентаризма може да си правят предизборна кампания

Снимка: Пламен Стоименов/Архив

Обсъдихме това да не разчитаме на БСП, които играят на варианта „иди ми, дойди ми“ и смятат, че през парламентаризма може да си правят предизборната кампания за евроизборите или за предстоящите местни избори. Това каза в Министерски съвет вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов след среща на управляващата коалиция.

„Коалиционният съвет не беше събиран от две-три седмици поради пътувания. Обсъдихме да съгласуваме законодателните си програми и да стегнем дисциплината“, коментира той. „Българският народ е изпратил всички народни представители в парламента да работят, ако БСП са решили да вървят по свой сценарий, това си е техен проблем“, посочи Красимир Каракачанов.

„Обсъдихме темите, които предстоят за тази седмица. Мога да потвърдя казаното от Волен Сидеров. Въпреки различията, които имаме по определени законопроекти или нюанси в други политически изяви, имаме ангажимент - формиране на мнозинство и подкрепа на правителството до края на мандата му“, заяви лидерът на ВМРО.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика