Каранга и Десподов побъркаха „Берое“

Фернандо Каранга и Кирил Десподов са истинско атомно нападение, радващо се в стил Кристиано Роналдо!

В мразовитата неделна вечер двамата нападатели на ЦСКА побъркаха „Берое“ и изпратиха поне за денонощие отбора си на първо място в Първа лига. „Червените“ сразиха гостите пред празните трибуните на „Българска армия“ с 6:0. Първо Каранга асистира на Десподов, който заби шестия си гол през сезона.

Последваха три ювелирни асистенции на младежкия национал към бразилеца, който не сбърка от съвсем близо на празна врата. Каранга вече има 17 гола през сезона. Още до почивката три гола стоплиха „червените“ сърца, които този път не можеха да са на трибуните заради наказание на ЦСКА. След почивката дуото Каранга – Десподов бе милостиво – само едно попадение. Но пък накрая пети и шести гол добавиха Тиаго Родригес и Станислав Манолев, за да оформят най-изразителната победа през сезона.

„Берое“ с основание претендира за спряна атака на Мартин Камбуров очи в очи с вратаря. Страничният рефер вдигна несъществуваща засада. Но през целия мач тотален господар на терена бе ЦСКА и победата дойде като подарък за 55-ия рожден ден на собственика Гриша Ганчев. „Берое“ пък се оказва най-удобния съперник на гранда. В първия двубой ЦСКА спечели с 3:0 в Стара Загора.

В понеделник вечер „Лудогорец“ може да си върне първото място при победа над „Пирин“.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ