Караянчева: Евроизборите ще опровергаят социолозите, че се стопява дистанцията между ГЕРБ и БСП

„Скъпи приятели, мило мое семейство” - така председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, която е и областен координатор на ГЕРБ – Кърджали се обърна към структурите на партията в областта, които празнуват 12 години от създаването си.

„Построихме своята къща тухла по тухла, от основи до покрив, 12 години. Тежко ни беше, тук в Кърджалийско, регионът беше бастион на една политическа сила, но сега никой не употребява тази дума. Благодаря ви, че сте до мен, че ви има. Битката за Кърджали е кауза, а не битка за облаги, и тя ще ни доведе до успех. Виждате как се промени България при кметовете на ГЕРБ. Моят пост като председател на Народното събрание е признание за всички вас. Благодаря ви. Благодаря и на г-н Цветанов за доверието и подкрепата“, каза още Караянчева.

„Много преживяхме. На хората, които ни подкрепяха не им чистеха пътищата, не извозваха болните им близки. Но това е в миналото. Сега сме силни и всички се съобразяват с нас“, подчерта областният координатор на ГЕРБ-Кърджали. Според Караянчева евроизборите са крайъгълен камък. „БСП обещава на коляно, предлага псевдовизия за България. Евроизборите ще опровергаят социологическите проучвания, че се стопява дистанцията между нас и опозицията. Ще обърнем летоброенето на вота и на местните избори ще имаме кметове в Кърджали“, зарече се Карянчева пред партийния актив.

Към хората в препълнения салон на театъра се обърна и евродепутатът от ГЕЕРБ/ЕНП Асим Адемов. „Респект към вас, родопчани“, каза той. Адемов подчерта, че България се радва на изключително висок авторитет в ЕС, след успешното си европредседателство, а Борисов и Цветанов са сред водещите лидери в Европа. „Нека подкрепим европейската десница и Манфред Вебер“, призова Адемов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика