Карловци събират пари, за да пратят хубавица на състезание

Осемгодишната Пламена Кацева ще представи България на конкурса Little Model Earth 2018, ако бъдат събрани необходимите 10 000 лева за самолетни билети и престой на нея и нейни придружители.

Осемгодишната Пламена Кацева се нуждае от 10 000 лева, за да участва в надпреварата Little Model Earth 2018

Малката чаровница е родственица на Васил Левски по бащина линия

26-1-2

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов лично се ангажира да организира дарителската кампания по събирането на 10 000 лв., които са необходими, за да може осемгодишната хубавица от града на Васил Левски Пламена Георгиева Кацева да участва в световен конкурс за красота.

Надпреварата носи името Little Model Earth 2018 и ще се проведе през март догодина в Южна Африка. Поканата за участие малката карловка получава лично от организаторката на конкурса Аманда Криел. За да участва осемгодишната чаровница на световния конкурс в Южна Африка обаче са нужни 10 000 лв. за самолетни билети и престой на детето и родител придружител.

Пламена Кацева спечели титлата Little Miss Galaxy 2017, след което стана лице на община Банско. Хубавицата от града на Васил Левски има първо място и в състезанието Little Miss Galaxy Fashion Star, проведено в курортния град, организирано от популярна модна агенция.

Пламена Кацева е ученичка в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Карлово, където учи усилено английски език. На сцената тя се изявява с изпълнения на популярни песни. В момента взима и уроци по пеене, с което упорито се подготвя за евентуалното си бъдещо участие в престижния конкурс.

Най-голямата гордост на малката Пламена е, че е родственица по бащина линия на Васил Левски. Сега на Пламена предстои да се изяви в международния конкурс „Мис Планет“, който ще се проведе за първа година в България на 15 юни в Созопол.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл