Прогнозата на Светлана Тилкова - Алена за кралската сватба: Кармична разплата тегне над брака на Хари и Меган

Принцът се жени без да е сигурен, а новата херцогиня на Съсекс ще се дразни на характера му

Съгласно елементите, под чието влияние са родени принц Хари и Меган Маркъл, няма да бъде лесно тяхното брачно съжителство. Бракът на новите херцог и херцогиня на Съсекс има шанс да оцелее, но усилията, които и двамата трябва да положат, може да им се сторят прекомерни и безсмислени. Това сочи астрологичната прогноза на Светлана Тилкова – Алена за сватбата на годината, предоставена на “Труд”.

Prince Hary - Megan Markle.indd

Една от причината този брак да е под въпрос, е че бившата актриса никога няма да се остави да бъде спирана в своя устрем. Спокойствието на принца ще я дразни до бяс и агресия. Те ще се изявят, когато заживеят под един покрив и поемат тежестта на брачните отговорности, и ще е причина той да се опитва да избяга от нейното влияние. “Трудно ще се научат да уважават потребностите на другия в делника на семейното партньорство”, категорична е Алена.

Според прогнозата й в интимен план разбирателството е възможно, но Хари е длъжен да мери думите си, което е малко вероятно, а Меган да се примири и да спазва неговия ред в общия им дом.

“Вибрациите им в деня на раждане са причината принц Хари да се опита да помогне на Меган да се стабилизира като поведение и нов начин на живот и да съзрее за новите си отговорности. Ако тя не поиска и сама да поработи в тази насока, отношенията им ще се обтегнат, но в началото заради търпимостта на Хари и все още съществуващите чувства няма да има раздяла. Докога, ще покаже времето и ще определи Кармата, която двамата вече градят помежду си”, смята астрологът.

Тяхната композитна звездна карта и общата дата на раждане са носител на изявени материални стремежи, но и на съдбовно подчинение за двамата, ако бракът им оцелее, стига да е заради чувства, но без странична намеса, която да е причина принц Хари да поиска ръката на Меган.

“Делникът им ще е изпълнен с безкрайни емоции от страна на Меган, които ще избликват или като изстреляни думи, или като неутешими сълзи, често без причина, ако вижда, че не може да наложи своите правила”, казва Алена.

По думите й денят на тяхната сватба е обвързан с ново начало и прибързаност, но и с кармична разплата заради осъзнати материални стремежи, която ще наложи своите наказания след време, ако не бъдат потиснати тези мечтания.

“За принц Хари денят на сватбата е носител на емоции, а за Меган Маркъл на материални стремежи, кармична разплата и неподходяща за нея среда, дали тази, в която ще живее, или тази, която ще присъства от нейна страна на церемонията, ще стане ясно съвсем скоро. Няма да й е лесно да се приспособи към дома, в който влиза, въпреки че според нея е готова да поеме новите си задължения и отговорности”, прогнозира още астрологът.

За двамата комбинацията от композитни карти е носител на желание за стабилност, но и на безкрайни емоции от нейна страна, защото до този момент не е привикнала да се подчинява на правила и протокол.

Орисана на създаде семейство след 32-годишна възраст

Избраницата търси лукс и блясък

Родена във властта на елемент Огън, от нея струи енергия и желание за действие, бърза и спонтанна е. Личната й свобода е неприкосновена и няма да позволи да й я отнемат.

Подвластна е на водещ елемент Въздух, затова е приятна събеседница, извор на знания, които може да поднесе интересно.

Заради Слънцето в Лъв обича живота и му се отдава изцяло. Много горда и със самочувствие, тя привлича мъжете като с магнит. Около нея винаги трябва да е лукс и блясък и тя полага много усилия да си го осигури.

Заради асцедента си в Рак е силно привързана към своя дом.

Прекалено много се вживява в традициите и изисква около себе си определен ред и начин на поведение, което може да не се хареса на кралското семейство, в което влиза.

Родена е на дата на кармична разплата, причина за трудностите в живота й. Чрез тяхното преодоляване чисти кармата, която е натрупала в миналите си прераждания.

Съдбовният й път изисква да преодолява трудности. До нейната 32-а година е имала наложена съдбовна забрана за брак. В периода си 32-41 години е орисана на създаде семейство извън своята родина.

Изисква вярност и не прощава

Кралското момче може да се разведе

Двойно подвластен на елемент Земя, принц Хари е изключително упорит и инатлив. С търпение и упоритост върви към целта си, а резултатите от труда му трябва да бъдат видими. В чувствата е верен и изисква вярност.

Повлиян е от смесената доминанта Огън/Земя, което е мимолетна причина да се обвърже с Меган Маркъл. Като партньор е както желан, така и склонен да налага себе си и да обезличава половинката си.

Слънцето в Дева е причината да умее да прониква в скритата човешка същност. Той иска жената до него да е искрена, да е практична и да знае кога да мълчи.

Заради асцедента му в Козирог не му липсват странности в настроенията. Способен е да е тиранин у дома. Той си търси съпруга, която ще е за цял живот.

Роден е на дата, която е причината да се стреми към стабилност и хармония в отношенията.

До неговата 29-а година в долната граница и до неговата 35-а в горната има съдбовна забрана за брак, ако не е срещнал подходящата половинка през шестте години между двете граници. Сключва брак преди отпадането на забраната в горната граница, без да е сигурен и без да се замисля дали Меган е неговата половинка. Заради периода му между 35-44 години, позволяващ създаване на семейство, може, ако този брак е проблемен, да се разведе и да намери своето истинско щастие, за което Съдбата ще му помогне.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл