Кастинги за "Playmate of the Year–България 2016" провеждат днес в Пловдив

луб "Планет" в Пловдив ще е арена тази вечер след 22.20 часа на предварителните кастинги на 13-ото издание на конкурса "Playmate of the Year–България 2016", който направи известни имена като Николета Лозанова, Русата и Черната Златка и др.

За първи път в тазгодишното фатално издание се правят предварителни кастинги, от които да се изберат 12-те претендентки на полуфинални кръгове от 19 ноември до 1 декември в София, Варна и Пловдив. Эиналният кастинг и представянето на 12-те момичета ще е на 17 декември в столицата, където на 2 февруари 2017 г. ще бъде избрана "Плеймейт-2016". За първи път журито ще наброява над 30 дами и господа, които ще гласуват анонимно с анкетни карти с цел да се избегне всякакво съмнение за предрешеност на конкурса. Не е ясно колко от членовете на журито ще бъдат тази вечер в Пловдив за предварителния кастинг, но почти със сигурност може да се очакват Христо Сираков, Мартин Карбовски, Любен Дилов-син, хора на списание "Плейбой" и организаторите на конкурса.

Впечатляващ е и списъкът от примамки за момичетата:

- Шикозен дамски автомобил;

- Гарантирано участие в най-популярния български реалити формат;

- Дългосрочни договори за участие в нов български сериал;

- Да бъдат модели на световно известни художници и артисти;

- Договори с водещи модни къщи;

- Участие във вълнуващия финал Playmate`България 2016 на 2 февруари 2017 г., излъчен по национална телевизия и участие в свръхпопулярно реалити;

- Участие в знаменития календар на Playboy за 2017 година.

И това, без да броим многобройните подаръци от спонсори и рекламодатели. Самите кастинги са от 15.30 до 18.00 часа и се провеждат при закрити врати само с членове на журито, както го изисква протокола на създадения от Хю Хефнер още през 1954 година конкурс. Тогава Хю създава рубриката „Момиче на месеца”, в която да представя неизвестни до този момент на обществеността красавици. Първата плеймейтка, която се появява в списанието, е секретарката му Мерилин Валц.

Кандидатките за най-привлекателно момиче на България ще минат през забавни изпитания, ще бъдат подложени на изключителни изкушения, ще трябва да демонстрират не само сексапил, но и истинската си жизнена философия. След като бъдат избрани 12-те претендентки ще трябва да обживеят няколко велики сюжета – Пепеляшка, Синята брада, Изворът на Белоногата, Великият Гетсби, Мулен Руж...И те ще трябва да оживеят в тях, допълват организаторите на конкурса.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл