Катаджии спряха новия „Мерцедес”, S-класа 2020 (обзор)

Регистрацията на автомобила е от град Гмунд в немската провинция Баден-Вюртенберг, в чиято столица Щутгард е централата на марката.

Автомобил от бъдещето в столичния квартал „Горубляне”

Прототипът с маскировъчно покритие пътува за тестове из Европа

Представят серийният модел догодина

Aвтомобил от бъдещето бе спрян и проверен от катаджии в столичния квартал „Горубляне”. Пътните полицаи са се натъкнали на новият „Мерцедес”, S-класа, чийто сериен модел официално ще види бял свят през 2020 година, потвърдиха експерти пред „Труд”.

Подобни прототипи вече са пуснати да обикалят по пътищата из Европа. Според специализираното издание „АвтоБилд-България” тестовете се правят от компания поддоставчик на „Даймлер” у нас. Припомня се, че прототип, облепен с маскировъчно фолио, на последния „Мерцедес” А-класа е бил забелязан в София малко преди пускането на модела на пазара.

Камуфлажът се слага за пътните изпитания, за да не бъде разкрит предварително дизайнът на автомобила. Прави впечатление, че дръжките на вратите на колата в „Горубляне” не са „маскирани”. Още преди няколко месеца се разбра, че следващата S-класа ще разполага с потопени в ламарината дръжки, чиито ръкохватки излизат в момента, в който до тях се доближи ръката.

Регистрационният номер е от град Гмунд от немската провинция Баден-Вюртемберг, в чиято столица Щутгарт се намират централата, музеят и един от заводите на марката. На предишни папарашки снимки обвитите с маскировъчно фолио прототипи на S-класата също са с регистрации от Гмунд.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България