Катастрофа зачерни цяла фамилия в Берковско

Снимка: Архив

Тежка катастрофа в Северозапада, при която загина 48-годишна жена, се оказа пореден трагичен епизод от лавина нещастия, сполетели цяло семейство в Берковско.

В понеделник към 14,37 часа Нели З. от село Бързия се блъсна с автомобила си „Тойота Арис” в товарен „Фолксваген Транспортер”на път Е 79. Жената бе транспортирана с тежки травми в монтанската болница, но въпреки лекарската помощ почина.

При удара пострадаха и водачът и пътник в другата кола, но животът им не е в опасност. Според пътните полицаи Нели З. шофирала с несъобразена скорост на мокър път и в ляв завой навлязла в насрещното платно, където се ударила челно в товарната кола.

Смъртта на жената зачерня цяла къща в село Бързия, споделиха местни жители. Преди около 2 години съпругът на Нели З. – горски служител, загубил живота си в злополука в Балкана.

Управляваната от него тежка машина за извличане на трупи паднала в дере, обърнала се и притиснала водача. Горският починал в монтанската болница.

„Сякаш прокоба преследва това семейство, а бяха добри и работливи хора. На няколко пъти като че ли съдбата им даваше знаци – оцеляха в тежки катастрофи, но накрая злото ги настигна и си заминаха”, коментират в района. След двата смъртни случая, сам в предбалканското село остава синът на съпрузите – младеж със 100% инвалидност. Семейството има и дъщеря, която живее в София, разказаха местните хора.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България