Кати Прайс остана без розовия си джип

Автокъща изкупи тунингования Range Rover на силиконовата моделка

Нашумялата британска моделка Кати Прайс остана без розовия си Range Rover. Уникалният автомобил бе изкупен от автокъща, която ще го стегне и лъсне, за да го продаде с печалба. Търговците очакват цената му да се вдигне над 250% заради известната бивша собственичка. 41-годишната силиконова бомба води бурен живот и непрестанно гастролира в светските хроники, където често е снимана с розовата си кола.

Напоследък обаче Кати Прайс е затънала в дългове и явно това е причината да се раздели със знаменития си Range Rover за 75 000 лири. Той е тунингован изцяло по неин вкус, като е боядисан в специален цвят Барби-розово, а седалките са облечени с розова плюшена тапицерия. Точно преди година светската „лъвица“ катастрофира леко с джипа си и му строши предната броня. Инцидентът се случил посреднощ след парти за рождения ден на нейния приятел, с който здраво се скарали. Полицията арестува шофьорката заради употреба на алкохол. Преди това тя бе лишена от книжка за половин година заради превишена скорост.

Кати Прайс всъщност притежава не един, а два автомобила Range Rover с розов цвят. Първият е от предишния модел и се предполага, че още е нейна собственост. Тя се е разделила с по-новата кола, чиято цена е и по-висока на пазара втора ръка.

 

Британски медии твърдят, че моделката вече е поръчала следващия си автомобил от същата марка, но трябва да се измъкне от финансовите затруднения, за да го плати. Тя има слабост към високите скорости и към пилоти от моторните спортове. Една от многобройните й връзки беше с Ралф Шумахер по времето, когато той караше за „Уилямс“ във „Формула 1“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили