Катрин Зита-Джоунс и щерка й - като две капки вода

Появиха се заедно на ревю на Долче и Габана

48-2Холивудската звезда Катрин Зита-Джоунс и 14-годишната й дъщеря Карис присъстваха на модното шоу "Долче и Габана Алта Мода" в Метрополитън опера в Ню Йорк, съобщи сайтът spletnik.ru.

Присъстващите нямаше как да не установят поразителната прилика между актрисата и щерка й Карис Зита Дъглас. Девойчето има същия поглед, същите устни, даже и същия нос, както майка си Катрин Зита-Джоунс.

Двете изгледаха ревюто от първия ред на първия ред. На събитието на Доменико Долче и Стефано Габана майка и дъщеря се появиха облечени в последни творения на известното дизайнерско дуо. Актрисата бе в рокля с черна дантела и копринено бюстие, а момичето - с блузка, разкриваща раменете й, с флорални отпечатъци "D & G", с черен панталон с висока талия. И двете носеха почти еднакви обувки с токчета.

Потребителите на интернет започнаха да обсъждат приликата между майка и дъщеря, пророкувайки успешна кариера на момичето в киното или в модната индустрия.

Миналия септември Катрин Зита-Джоунс придружаваше дъщеря си и на дефилето на модния дизайнер Майкъл Корс. Тогава актрисата сподели, че все още не може да предрече какво ще е бъдещето на Карис и на сина си Дилън. "Знам, че ще е трудно за тях, защото пред тях стоят Кърк Дъглас, Майкъл Дъглас, аз. Обичат да се превъплъщават в роли и го правят добре. Така че все още не е ясно какво ще изберат Карис и Дилън - кариера на актьори или на манекени."

Марката Dolce & Gabbana по принцип има навика да привлича на техните модни подиуми децата на звезди от шоубизнеса. Така например Гейбриъл Кейн Дей Люис - синът на Изабел Аджани и Даниел Дей Люис, Брандън Томас - синът на Памела Андерсън и Томи Лий Джоунс, или пък Систин и София Сталоун - дъщери на Силвестър Сталоун, вече дефилираха за италианската марка. Може би скоро на подиума ще видим и Карис Зита Дъглас.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица