Кафенетата и ресторантите в "Капана" в Пловдив стават сцена

Кафенетата, галериите, ресторантите и баровете в арт квартал "Капана" в Пловдив ще бъдат този уикенд сцена на спортни състезания, работилници, изложби, литературни прояви, клубни партита, кулинарни дегустации и прожекции на филми. Кварталът на творческите индустрии оживява с пилотното издание на новото събитие "Капана Е!".

Първата по рода си инициатива е подкрепена от фондация "Пловдив 2019" и е с подчертан фокус към събития на закрито. Мотото на фестивала е "Капана е Спорт, Музика, Изкуство, Кино, Природа, Кулинария и Игри!", а идеята на организаторите е да обогатят функциите на познатите локации с нови събития и инициативи и да заредят мястото с още притегателна енергия за различни видове публики.

Програмата на "Капана Е!" включва хип-хоп хореография, ателие по класическа китара, кино-академия, първи стъпки във фотографията, детски пикник с любима книга, филми, посветени на природата, игри за малки и големи, а всички прояви са с безплатен свободен вход. Събитието добавя адекватно съдържание и пъстра визия към концепцията за "Капана" като място за творчество и забавление ("Kapana - Creative Playground").

Капана, Пловдив

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони