Кевин Джонсън: Ще покажа какво едно момче от Джърси може

- Какви са очакванията ви за мача, г-н Джонсън?

- Имах пауза от две години, в които доста разсъждавах. И всъщност научих много от загубата си с Антъни Джошуа в една от последните ми изяви. Знам, че Кубрат Пулев е от световна класа, но аз не съм Самуел Питер. Дошъл съм тук за резултат. Каквото и да се случи на ринга, ще го направя зрелищно. Искам да покажа какво едно момче от Джърси може. Искам моите треньори да видят, че всички положени усилия не са били напразни!

- Как се готвихте?

- За този сблъсък най-много съм тренирал - няколко месеца, предимно в Джърси. В предишните ми два сериозни мача подготовката ми бе оскъдна. Срещу Тайсън Фюри например, беше едва 8 дни, а срещу Дерек Чисора - 3 седмица. Но сам, без треньор. И затова и двете срещи загубих по точки. А с Кубрат си приличаме по извървения път до световната титла. И двамата претърпяхме разочарования, но успяхме да се върнем в големия бокс.

- В кариерата си сте тренирали и с Ули Вегнер...

- Специално искам да му благодаря. Той направи много за мен. Помогна ми, когато трябваше да се бия буквално с чудовища. Всъщност ние сме в една джунгла, и който пречупи другия ще оцелее.

- А кое е това момче с вас?

- Това е Стивънс, също от Джърси. Започнете името му. След време трябва да очаквате много от него. Не зная дали е възможно, но той би могъл да изиграе един шеструндов мач в петък.

- Зарекохте се да си тръгнете с българска жена...

- Всички дами да заповядат в залата. Покажете се, където и да сте. Залагам половината си хонорар, че ще си тръгна оттук с българска жена.

- Сякаш несериозно се отнасяте към предстоящия мач...

Голяма е разликата между професионалиста в мен и личния ми живот. Но това не значи, че не съм звяр на ринга.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт