Кейти Пери и Орландо Блум отново отложиха сватбата

Кейти Пери и Орландо Блум отложиха сватбата си още веднъж, твърдят източници близки до двойката.

Холивудските знаменитости трябваше да си кажат "да" през този месец заради мястото, на което е трябвало да се състои.

Източник е разкрил новината ексклузивно пред US Weekly.

"Смениха датата заради мястото, което искат", казва източникът и допълва, че при тях на любовния фронт всичко е наред.

Феновете не бива да се притесняват, че двамата ще се разделят, защото те са наслаждават на всяка стъпка в планирането на сватбата си. Източникът дори разкрива, че Пери иска да има дете скоро, след като си кажат "да".

Кейти и Орландо и друг път са отлагали сватбата си. Тя трябваше да бъде през миналото лято, но те решиха първо да положат здрави основи, преди да се оженят.

Кейти сподели тогава пред Kiss FM, че не бързат с годежа.

"Правим всичко стъпка по стъпка. Определено се опитваме да поставим добра емоционална основа за ангажираност за цял живот, което е много за мен."

Орландо предложи на Кейти през февруари 2019 с пръстен с диаманти и рубини във формата на цвете. По-късно тя разказа, че са излезли на вечеря, а предложението е дошло по време на разходка с хеликоптер, на който пили шампанско.

През последните три години двамата се събираха и разделяха. Това, че двойката иска стабилни отношения е разбираемо. Преди и двамата бяха женени. Кейти бе омъжена за комика Ръсел Бранд, като бракът им продължи едва година и два месеца. Орландо и бившата му съпруга - моделът Миранда Кер, се разделиха през 2013 г. след 3-годишен брак. Двамата имат и 8-годишен син. Миранда се ожени за основателя на Snapchat - Еван Шпигел, и роди още две деца.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл