Кейти Пери и Орландо Блум се сгодиха

Певицата получи годежен пръстен за близо 5 милиона долара

Кейти Пери каза "Да" на актьора Орландо Блум 3 години след като двамата започнаха да излизат. Двойката се запознава по време на партито за "Залтните глобуси" през 2016-та и въпреки кратката им временна раздяла, близки на Кейти и Орландо споделят, че отношенията им са прекрасни.

Навръх Св. Валентин, певицата публикува снимка, на която се вижда огромен годежен пръстен във формата на цвете, а на заден фон са десетки червени балони, по случай празника на влюбените.

Орландо Блум сподели същата снимка в профила си в Instagram, а малко по-късно и роднини на звездната двойка публикуваха видео от предложението, което обаче бе свалено от социалните мрежи след няколко часа.

Пръстенът, с който Орландо предложи на Кейти, според експерти бижутери, възлиза на близо 5 милиона долара, което го прави един от най-скъпите годежни пръстени, подарявани в Холивуд.

Този годеж е втори за Кейти, която вече има зад гърба си един брак с комедианта Ръсел Бранд, продължил близо две години. Двамата се разведоха в края на 2011-та, а причината за прекратяването на брака им бе определена като "непримирими различия".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица