Кели Брук: Големите гърди не пречат на ума

Английската актриса за крайностите на шоубизнеса

Обичам да играя на сцена

 

Обществото е обсебено от знаменитостите

 

Сексът ме държи здрава и във форма. Какво може да бъде по-хубаво от това. Не всичко е диети и фитнес зали

 

Винаги съм си плащала сама. Никога не съм била на издръжка и никога няма да бъда. Още когато навърших 16 години майка ми ми каза: „Сега е време да си намериш истинска работа. Достатъчно те глезихме!”

 

Кели Брук е една от най-фантастично изглеждащите млади дами в английското и американското кино. Нейното пищно тяло вдъхновява филми, сериали, рекламни кампании, клипове и корици. Тя е една от най-сексуално атрактивните английски мацки в Холивуд. Става звезда във Великобритания преди да направи име в САЩ със ситуационната комедия „One Big Happy”. Появява се редовно в различни телевизионни шоута и формати и е сред от любимите звезди на таблоидите на Острова. Още през 2005-а е избрана за най-секси жена в света в класация на изданието FHM. Участва във филми като „Италианска афера”, „Пираня 3D”, „Абсолон” и други.

 

- Какво мислите за новата златна епоха на телевизията и защо по-качествените проекти и по-големите имена мигрират от големия към малкия екран?

- Може би това се дължи до известна степен на цикличността на процесите в шоубизнеса. Но със сигурност фактор е все по-качествената домашна техника. Хората си създават страхотни условия за домашно развлечение пред все по-големия екран и с нивото на техниката се покачват и техните очаквания и претенции към тв продуктите. Това кара създателите им да инвестират повече и да създават по-добри сериали и предавания. Аз винаги съм харесвала телевизията, работя в този бизнес от години и съм безкрайно щастлива от развитието на процесите и новата златна епоха е доста точна дефиниция за това, което се случва.

- Пречи ли Ви репутацията на горещ секс-символ в търсенето на по-смислени и качествени роли?

- Не съм от актрисите с някакви страшно строги или снобски претенции, но няма как и да игнорирам съществуването на известни предразсъдъци в нашия бизнес .Все още много хора смятат, че жени с тяло като моето не са особено интелигентни. Но големите гърди не пречат на ума. Това е само малка част от проблемите в нашата популярна култура. За съжаление обществото е обсебено от знаменитостите.

- Каква е Вашата стратегия за превъзходен външен вид, здраве и топ форма?

- Всички обичат да говорят за диети и спортни режими, но истината е, че щастието и хармонията, липсата на стрес и качествения сън вършат чудеса без да ви ограничават в някакви рамки за храна и спортни постижения. Сексът също е чудесно средство за постигане и поддържане на оптимален тонус. Сексът ме държи здрава и във форма. Какво може да бъде по-хубаво от това. Не всичко е диети и фитнес зали. Да живееш здравословно наистина е чудесно. Аз водя здравословен начин на живот, но не защото е модерно или съществува този обшествен натиск, особено за публичните фигури, а просто защото бих искала да живея дълго и пълноценно.

- Какво мислите за чувствително повишения интерес към английски изпълнители в развлекателната индустрия в САЩ?

- Това е прекрасно, много се радвам как ни посрещат в Америка и винаги ще съм благодарна на възможността да работя и там. Киното се обогатява от подобна динамика. В момента наблюдаваме изобилие от английски актьори и актриси, които блестят в холивудските филми. Другият голям плюс на британските актьори е тяхната театрална школа. В САЩ няма такива сценични традиции, при които изпълнителите култивират своя театрална кариера и се учат да играят по класическите текстове. В това отношение съм класическа англичанка. Обичам да играя на сцена.

- На кои големи британски актриси бихте искали да приличате?

- Възхищавам се страшно много на обичаните и уважавани английски актриси, но не искам да се сравнявам с никой друг човек и не съм жена, която търси имитацията или подражанието. Аз смятам себе си за актриса, но очевидно не съм в лигата на лейди Джуди Денч, например. За щастие това не е проблем защото с нея едва ли кандидатстваме за едни и същи роли.

- Кои са социалните каузи, които най-силно Ви вълнуват?

- Индустриалното избиване на животни за дрехи е особено голяма жестокост, срещу която си струва да човек да се бори. Направо настръхвам като си помисля за мъчителните начини, по които се унищожават животите на всички тези змии, гущери, алигатори и други екзотични животи, за да бъдат превърнати кожите им в ботуши, чанти и колани. Това е отвратително и няма място в едно цивилизовано общество.

- Какво мислите за модерното феминистко движение?

- Като цяло подкрепям движението за повече свобода на жените навсякъде. Аз лично гледам да давам пример със себе си. Винаги съм си плащала сама. Никога не съм била на издръжка и никога няма да бъда. Още когато навърших 16 години майка ми ми каза: „Сега е време да си намериш истинска работа. Достатъчно те глезихме”. Никога не съм пипала дрога. Но никога не съм си мислила, че ще постигна какъвто и да е било успех в развлекателната индустрия. Да съм независима винаги е било толкова важно за мен. От една страна аз със сигурност бих се дефинирала като феминистка, но от друга нямам нищо против това да бъда булка, да имам мъж и деца, да създам традиционно семейство. Не съм радикална и не обичам крайностите. Поради тази причина имам и проблем с тези феминистки, които тотално отричат брака и майчинството. Това просто не е за мен. Отделно, аз страшно много харесвам жените от миналото. За мен идеал за дамите от 50-те години. Те излъчват истинска класа, сексапил, авторитет – не са болезнено слаби и изкуствено разкрасени като сега. Това е моята естетика. Жените тогава са били много по-секси.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл