Керемджем се влюбва в екранните си партньорки

Разведен е, но мечтае за семейство с деца

Керемджем, който в момента гледаме като Атеш в сериала "Моят живот" всеки делничен ден от 12,30 по Нова телевизия, наскоро даде интервю за първата интерактивна ток-шоу програма в Турция на най-големия видео сайт на YouTube, наречена “Hadi Be”. Успешният актьор и певец призна пред водещия Емре Сайги, че е зиморничав и има колекция от термо бельо. "Аз съм отраснал на брега на Егейско море и мразя студа. Имам колекция от топло термо бельо и го нося, ако имам снимки на вън при ниски температури.

Успешният актьор разказа и за последните сериали, в които участва. "Любов и синьо" беше много интересен проект. Влязох в него, след като главният герой бе убит. Рейтингът на сериала беше висок. Някои от сцените бяха заснети в Кападокия. Там, през зимата, температурата на въздуха достига до -27 градуса. Както вече казах, аз съм човек, който не харесва студа и бях се облякъл доста добре" сподели Керемджем.

Той подчерта, че заради актьорските си ангажименти малко е пренебрегвал музиката, но сега отново се е съсредоточил върху нея. "Мисля, че ще пусна албум, в момента записвам много нови неща", каза актьорът.

Въпреки че е на 41, Керемджем

изглежда с поне 10 години по-млад

Той обаче подчертава, че не боядисва косата си, тя си е естествено черна. "Щяхме да снимаме сериал с любимия ми продуцент Фатих Аксой и той ми каза: "Само че ще трябва да спреш да боядисваш косата си." Казах му, че тя си е естествено черна и той се изненада, защото бях на 40 години. Наскоро, видях как фризьорът ми старателно изрязва някои посивели косми, но го помолих: "Спри, те са доказателство, че не боядисвам косата си. "

На въпроса на водещия Емре Сайги, с какво най-много се забавляват с приятелите си, актьорът отговори: " Много се шегуваме с моето смешно кихане. Живеем заедно в една триетажна жилищна сграда с чичо ми, който обитава последния. Когато кихне обаче, че чува и на първия етаж. Аз съм същия. На концерт на класическа музика, това вече е голям проблем ”, казва актьорът.

На въпроса как смогва да си снима и в сериали, и в игрални филми, Керемджем обяснява, че първите обикновено се снимат през зимата, а филмите - през лятото. Когато получих последната оферти да играя във филм, бях зает със снимането на поредица и разбира се, отказах."

С чувство за хумор Кереджам признава, че

като всеки човек и той има недостатъци

но си ги харесва. "Живея с тях 40 години. Когато съм нервен, изглеждам малко смешно. Защото аз не съм човек, който ще вика и обижда. Ако обаче съм принуден да повиша глас, изглеждам смешно и нелепо."

Попитан дали, ако има възможност да изберете пола си, би предпочел да бъдете отново мъж, Керемджем отговаря: "Да бъдеш жена е много трудно, затова пак бих избрал да съм мъж."

Известно е че Керемджем е бил женен за актрисата Седа Гювен, с която се срещат в сериала "Здравей, живот". Впоследствие се развеждат. Докато се снима в "Моят живот" се залюбва с екранната Бахар - актрисата Есги Асаролу.

Керемджем е суперзвезда в родината си, но и със слава на Дон Жуан. Той не отрича, че боготвори жената, но се засяга, когато го нарочат за Казанова. Актьорът, композитор и певец вярва в брака, мечтае за деца и вижда майка им като деликатна, крехка дама. Агресивните феминистки не са за него и би бил щастлив с дама, напомняща Бахар от "Моя живот". Керемджем е убеден, че ще се задоми отново.

Той наистина се влюбва в сценичните си партньорки. В последните над десет години е бил с няколко дами и винаги е поддържал дълги връзки. С актрисата Белит Йозйокран са заедно цели седем години, но никога не са живели заедно. Тя работи в Анкара, той – в Истанбул. Виждат се веднъж на две седмици, веднъж на месец. В крайна сметка решават, че не могат да я карат така. Избират кариерите си, вместо единият да направи компромис и се разделят.

С Ясемин Ергене снимат „Игри на любовта”. Флиртуват, срещат се, но не я докарват до интимност. Свършва сериалът – свършва и закачката.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали