Кизомба завладява Пловдив този уикенд

Горещият африкански танц кизомба, известен още като Анголското танго, ще завладее Пловдив от петък до неделя тази седмица, когато по в града под тепетата ще гостуват прочутите танцьори Едоардо и Денис Навоти. Италианската двойка, която пристига по покана на Гаро Узунян и Анелия Янкова, основатели на клуб Casa de Baile, ще преподава за първи път в България.

2pl4011a-kizmba2Едо и Денис са добре познати на кизомба танцьорите със своя чувствен, но и много техничен стил, и последните години водят уроци на най-големите фестивали по света. Едо, познат и като DJ Ghost Face, ще зарадва публиката с два горещи сета на партита в клуб "Библиотеката" в петък и събота вечер.

Три горещи партита и разнообразна програма от салса, бачата, кизомба, семба и кудуро очаква гостите на танцовия уикенд от 2 до 4 декември в Пловдив, както и куп изненади. За любителите на афроритмите от Сърбия пристигат горещите момичета от клуб "Примавера".

За трета поредна година организаторите от Casa de Baile ще предложат на гостите си от цялата страна часове по семба, кудуро, кизомба и тарашиня с инструктори от София, Варна, Русе, Стара Загора и Пловдив.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони