Кийт Флинт от "Продиджи" употребил кокаин, кодеин и алкохол, преди да се обеси

Вокалистът на групата "Продиджи" Кийт Флинт бе намерен мъртъв в дома му на 4-ти март, като причина за смъртта му бе определено самообесване. Токсикологичен доклад обаче показа, че преди да отнеме живота си, Кийт е употребил кокаин, кодеин и алкохол, съобщи Би Би Си.

Главният следовател на Ессекс Каролин Бийсли-Мъри публично обяви, че количествата наркотици и алкохол, открити в кръвта на Кийт, са неуточнени.

Тя смята, че е много вероятно едновременната им употреба да е причината, подтикнала вокалистът да се обеси. Няма достатъчно доказателства, че причината за смъртта на Кийт е само обесването, имайки предвид откритите упойващи вещества в кръвта му.

"Никога няма да узнаем какво точно се е случвало в главата му този ден. Не откривам достатъчно доказателства, че той доброволно е решил да отнеме живота си. Възможно е под въздействието на наркотиците и алкохола, нещата да са излезли извън контрол. Всичко, което знаем, е, че той бе изключително популярен и обичан от хиляди фенове", завърши изказването си следователката.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл