Ким Кардашиян: Крадците ме влачиха по коридора

Госпожа Уест все още изпитва трудности да разказва за въоръжения обир, въпреки че минаха повече от 6 месеца.

Риалити звездата най-после проговори за въоръжения обир в Париж

Красавицата имала половин секунда да реши как да избяга

 

Риалити звездата Ким Кардашиян най-после проговори за инцидента от октомври миналата година, в който тя стана жертва на въоръжен грабеж в апартамент в Париж. След като месеци наред госпожа Уест избягваше всякакви медийни изяви, красавицата си позволи да издаде подробности за нещастния случай в ексклузивен клип от последния епизод на предаването Keeping Up With The Kardashians.

„Крадците искаха пари, но аз им отговорих, че нямам в себе си. След това ме влачиха по коридора върху стълбите. Тогава видях оръжието, ясно като бял ден. Взирах се в пистолета и гледах надолу по стълбите. Имах половин секунда да направя съдбоносно решение. Ще тичам ли по стълбите, рискувайки да ме застрелят в гръб, и ако случайно успея да стигна до асансьора, дали той ще се отвори навреме.“ Това разказва пострадалата Ким пред сестрите си в емоционалния клип.

По думите на госпожа Уест независимо какво е щяла да предприеме в този животозастрашаващ момент, тя е напълно прецакана.

От връщането на спомените за преживяното риалити звездата се разплаква и обяснява колко трудно изживява този момент от живота си, въпреки че минаха повече от 6 месеца.

В края на ексклузивното видео става ясно, че цялата истина за драмата на звездата ще бъде разкрита в следващия епизод на семейното им предаване Keeping Up With The Kardashians.

Извършителите на обира, които успяха да задигнат скъпоценности на стойност около 10 милиона долара от стаята на Ким, бяха разкрити съвсем наскоро. Главният виновен за престъплението се оказа братът на шофьора на звездата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица