Ким Кардашиян ще става адвокат

Риалити звездата Ким Кардашиян, известна с това, че е известна, е решила да поеме в нова посока в живота, като изкара диплома за юрист.

Половинката на Кание Уест публикува пост, с който показа, че е сбъднала детската си мечта да се появи на корицата на списание VOGUE и допълни:

"Благодаря на редактора на VOGUE, който показа живота ми по начин, невиждан до сега - той илюстрира как балансирам между семейството си, бизнеса си и преследването на диплома по право с такава загриженост и отговорност".

Оказва се, че Ким не е записала да учи в нито един университет, а кара 4-годишен стаж в кантора в Сан Франциско, което според законодателството там, чрез това стажуване също може да се получи диплома.

От интервюто с VOGUE става ясно още, че Ким от дете се е впечатлявала от криминални сериали и такива, посветени на законодателството. Освен това, покойният й баща е бил сред поддръжниците на О Джей Симпсън и Ким многократно е присъствала на срещите с адвокати, което още повече я е запалило и тя самата да практикува тази професия някой ден.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица