Класация за най-безсмислени приложения

Айфонът ви вече знае къде ходите до тоалетна

Да се бръснете, без наистина да се бръснете, да пиете бира, без наистина да пиете, екранът на телефона ви да изглежда счупен, без да е, докато натискате фалшиво копче и приемате фалшиво обаждане. Всичко това може да се случи със специално измислени за целта мобилни приложения.

Ако харесвате да се бръснете безрезултатно с часове, компютърни специалисти са помислили за вас и са създали приложение електрическа самобръсначка за Android. С него може да плъзгате телефона по лицето си, без да има никакъв ефект. Подобен технологичен продукт е създаден и за бира. Нарича се iBeer и с негова помощ може да се разхождате, “пиейки” картинка на бира от телефона си.

Ако пък имате желание да стискате пъпки, но нямате такива, апликацията Pimple Popper решава този проблем. Тя е за стискане на “виртуални пъпки” от екрана на смартфон. Ако ви влече безцелното натискане на бутони, има и приложение за това, наречено “безцелен бутон”. Създадена е и апликация за игра с виртуална тоалетна хартия.

Може би поне от приложението за фалшиви обаждания би имало някаква полза, ако програмирате “разговора” като извинение да се отървете от някой досадник.

Ако пък телефонът ви пък изглежда прекалено нов, не се отчайвайте - има приложение, благодарение на което екранът му може да изглежда счупен. Ако пък сте прекалено радостни, може да използвате Demotivational Pics, което да ви изпраща демотивиращи картинки.

Ако искате да намерите непознати, които да гушнете, или да отбележите на кои места сте ходили до тоалетна - приложенията за това са Cuddlr и Plases I've pooped.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Технологии